Kancelarija u Podgorici

Adresa: Moskovska 111 (zgrada Maxim), 81000 Podgorica   |   Mob: (+382) 67 530 740   |   Tel: (+382) 20 228 412  |   E-mail: advokatdaniloradulovic@gmail.com

Image Alt
Advokatska kancelarija Danilo Radulović
i

Saradnja Advokatske kancelarije Danilo Radulovic sa renomiranom advokatskom kancelarijom Doklestic Repic & Gajin (DR&G) iz Srbije

Vodeća advokatska kancelarija iz oblasti privrednog prava iz Srbije je ozvaničila saradnju sa Advokatskom kancelarijom Danilo Radulović iz Podgorice, koja će biti njena korespodentska kancelarija za Crnu Goru.

Ovo je važan korak u regionalnom širenju imenovanih advokatskih kancelarija, nakon uspostave Lex Adria (www.lexadria.com) – vrhunskog regionalnog saveza nezavisnih advokatskih kancelarija u Jadranskoj regiji, gdje je DR&G kancelarija jedan od osnivača.

Član Upravnog odbora Advokatske kancelarije DR&G, Slobodan Doklestić, povodom započete saradnje je izjavio: „Kroz saradnju sa gospodinom Radulovićem i njegovim timom, DR&G postaje jedna od svega nekoliko srpskih advokatskih kancelarija sa korespodenstkom kancelarijom u Crnoj Gori, što će dodatno poboljšati regionalni uticaj naše kancelarije. Veoma smo zadovoljni smo što sada imamo partnera u Podgorici. Gospodin Radulović je sjajan pravnik, sa bogatim iskustvom u svim područjima privrednog i poslovnog prava u Crnoj Gori. Ono što je za nas jednako važno jeste da dijeli našu viziju razvoja vrhunske regionalne pravne prakse koja će služiti kao pouzdan savjetnik vodećim regionalnim i međunarodnim klijentima u ovom dijelu Europe.”

Istim povodom gospodin Radulović je dodao: „Radujem se saradnji sa Kancelarijom DR&G, koja je prepoznata po profesionalnosti i ogromnom iskustvu. Naša saradnja će neupitno stvoriti sinergiju koja će koristiti i trenutnim i novim klijentima, jer su zadovoljni klijenti naša najbolja referenca.”